Jos Hendriks

Even mij nader voorstellen. Ik ben Jos Hendriks en 55 jaar. Opgegroeid in Eijs, ben ik, na woonachtig te zijn geweest in Epen, Hellevoetsluis en Wijlre, in Reijmerstok terecht gekomen. Samen met mijn vrouw Trouwtje woon ik vanaf januari 1994 in de Reijmer op nr. 12.

Op mijn 17e was ik reeds bestuurslid bij een jongeren organisatie en ook in Reijmerstok ben ik al snel bij het verenigingsleven terecht gekomen. Zo ben ik een van de oprichters en nog steeds secretaris van de jeugdcarnavalsvereniging “de Durchduujerkes” en 11 jaar voorzitter van de voetbalvereniging “Reijmerstokse Boys” geweest. Daarnaast ben ik nog lid van de werkgroep Hopfeest en voorzitter van de commissie die de Poorten van Reijmerstok organiseert.

De gemeentelijke overheid is voor mij zeker geen onbekende. Reeds meer dan 30 jaar ben ik werkzaam bij een gemeente. Na Hellevoetsluis en Gulpen werk ik nu bij de gemeente Margraten als hoofd van de afdeling ICT en Facilitair.

Al zeer jong was ik politiek actief. Op mijn 17e was ik reeds lid van de KVP jongeren, nu onderdeel van het CDA. Vanaf dat ik bij een gemeente ben gaan werken heb ik mijn politieke ambities op een laag niveau moeten zetten, daar ik voorheen steeds woonde in de gemeente waar ik werkte.

Sinds 2006 ben ik raadslid voor het CDA in Gulpen-Wittem.

Mijn speerpunten zijn:

  • De leefbaarheid van onze dorpen;
  • Woningen voor starters en zorgwoningen voor ouderen in alle kernen;
  • Betaalbare gemeenschapsactiviteiten en speelplekken in onze kernen;
  • Solidariteit met de mensen die het minder breed hebben.

Vooral ben ik geïnteresseerd in wat u zelf belangrijk vindt wat aangepakt dient te worden in onze gemeente en in het bijzonder in al onze kernen de komende tijd.

Schroom dan ook niet om via onze website, rechtstreeks per mail of op andere wijze uw actiepunten kenbaar te maken.

Ik kan u niet beloven dat ik alle problemen zal oplossen, maar wel kan ik is u beloven dat ik mijn uiterste best zal doen.

Deel met uw netwerk