Mijn naam is Philip Laheij, geboren en getogen in Gulpen. Na mijn huwelijk ben ik verhuisd naar Mechelen en heb een dochter en zoon en vier kleinkinderen.

In 2009 ben ik na 35 jaar VROM-Inspectie met pensioen gegaan. Voor het ministerie van VROM heb ik vanaf de jaren zeventig gewerkt als hoofd technische dienst en later als senior inspecteur en mediator.

Mijn laatste dienst jaren heb ik gewerkt aan diverse onderzoeken, te weten: het balkondrama in Maastricht, huurbeleid, herstructureringsprojecten van diverse Limburgse steden en de brandveiligheid voor zorginstellingen.

Al van jongs af aan ben ik een echte verenigingsman. Als jeugdige wist ik al van aanpakken voor de jeugdafdeling en bestuur van FC Gulpen en Zangvereniging St. Caecilia. Na verhuizing naar Mechelen ben ik 25 jaar bestuurslid/penningmeester bij voetbal RKMVC geweest. Inmiddels ben ik al meer dan15 jaar voorzitter van Mannenkoor Lauwerkrans en als blijk van waardering in 2002 benoemd tot Erevoorzitter.

Mijn hobby’s zijn filmen en fietsen door ons prachtige heuvelland. Naast mijn hobby’s sta ik graag belangeloos klaar voor burgers om hen te helpen als zij vastzitten in ons ‘oerwoud van overheidsregels’. Door mijn jaren lange ervaring binnen de overheid kan ik vaak burgers positief van dienst zijn.

Binnen de huidige raadsfractie en naar de toekomst toe wil ik mij inzetten voor: ouderen- en een toegankelijke zorg, een leefbare samenleving, een goede communicatie tussen burgers en overheid, ons toerisme en een veilige woon en leef omgeving.

Graag zou ik dan ook voor u opnieuw 4 jaren klaar willen staan.

Stem dan CDA lijst nr 2 Philip Laheij

Be Sociable, Share!